Bestellen

Dat gaat heel simpel: stuur een email naar jh.radius@kpnmail.nl met je adresgegevens en de gids komt naar je toe!

  • Prijs € 19,90
  • Verzendkosten: € 2,60 voor Nederland, € 5,00 voor België. 

Je krijgt een antwoordmail met de bevestiging van je bestelling en de gegevens om het bedrag over te maken. Telefonisch of schriftelijk bestellen is ook mogelijk. Bestelde gidsen worden per post bezorgd en bij telefonische of schriftelijke bestellingen wordt een faktuur met de betalingsgegevens ingesloten. 

Mocht je de routes als GPS bestand willen hebben - een enthousiaste lezer maakte GPS bestanden van de fietsroutes die geschikt zijn voor Garmin outdoor (fiets) toestellen en de Garmin nuvi 550 - dan krijg je die per mail toegestuurd. Deze bestanden zijn alleen met Garmin software te openen. Heb je een ander systeem? Geen nood: de bestanden zijn eenvoudig te converteren naar een ander outputformaat. Dit kan online op de volgende website: http://www.gpsvisualizer.com. Werkt heel eenvoudig.

Uitgeverij Radius 
Watertuin 54 
3648 GD Wilnis 
tel: 06-24977121 
jh.radius@kpnmail.nl 

Te laat om de gids te bestellen, want je vertrekt morgen al?

Geen nood, bij de fietsverhuurder 'Paris à vélo' (zie de pagina fiets huren) is de gids ook te koop.

Toch liever wandelen?

Het Cirque d'Hiver

Het Cirque d'Hiver

Loop dan via een leuke route van de Romeinse arena, niet ver van het Panthéon, naar het Cirque d'Hiver, een theater uit de Belle Epoque, aan de noordkant van Le Marais. De route gaat door stille straatjes, langs romantische kaden, mooie pleinen en over een verrassende, deels overdekte, multiculti-markt, waar veel te smullen valt. Al dit moois staat beschreven in het 'wandelboekje', een klein boekje met plattegrond, kleurenfoto's en routebeschrijving en het is te bestellen voor € 4,50.

Deel deze pagina